Sukukirjaprojekti

Sukuyhdistyksemme on päättänyt ryhtyä toteuttamaan Matts Gustav Widgrenin jälkeläisten sukukirjaa lähtien 1810 luvulta aina nykypäivään.

Hankkeen tavoitteena on luoda Iisalmen Vidgrenien sukukirja, joka kattaisi koko sukumme historian Iisalmen ja Vieremän seudulla. Sukukirjan sisältö, laajuus  ja muoto tulevat hahmottumaan vuoden 2017 kuluessa. Kirjan toteutuminen on suurelta osin riippuvainen oman sukumme jäsenten aktiivisuudesta ja tietojen keräämisen onnistumisesta. Kaikki, jotka haluavat osallistua  ja ovat kiinnostuneita tästä vaativasta työstä voivat ottaa yhteyttä sukuseuraamme. Toteuttamisen päävastaavina toimivat sukuseuramme varapuheenjohtaja Jukka Vidgren Helsingistä ja Pirjo Vidgren Iisalmesta. Tavoite on saada sukukirjademo valmiiksi vuoden 2018 sukukokoukseemme Vieremällä. Kirjan julkaisuajankohdaksi on suunniteltu vuosi 2019 - 2020 sukuyhdistyksemme täyttäessä 60 vuotta. Hankkeen etenemisestä tiedotetaan sukukirjeissä puolivuosittain. Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä sukuyhdistykseemme.

Yhdistyksemme hallitus päätti marraskuun 2016 kokouksessa aloittaa aktiivisen sukukirjan kirjoittamisen vuoden 2017 alussa. Ensimmäinen lähestymistapa on tilahistorioiden kautta. Kirjan kehitysprosessi on dynaaminen ja kaikki kirjoittajat osallistuvat luotavan pilvipalvelun myötä samanaikaisesti tekemiseen.